شربت بار

شربت بار

شربت بار

منبع:بهارسایت

این شربت استفاده های مختلفی داره از جمله : مرطوب کردن کیک اسفنجی ، تهیه زولبیا ، بامیه ، گوش فیل ، گز و آبنبات و ... که برای هر کدوم از این موارد ، شربت بار غلظت های متفاوتی داره .

در دستورات مربوطه حتما در مورد غلظت شکر صحبت خواهد شد .

مواد لازم :

شکر ۵/۲ ( دو و نیم ) پیمانه

آب ۱ پیمانه

گلاب ۴/۱ ( یک چهارم ) پیمانه

آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو ۸/۱ ( یک هشتم ) قاشق چایخوری

زعفران دم کرده ۲ ق س

 

طرز تهیه :

* ابتدا شکر و آب و گلاب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم ( حتما حرارت ملایم باشه نه اینکه بخواد غل غل بجوشه ) قرار بدین . تا زمانیکه شکر کاملا حل بشه ، تقریبا ۱۰ دقیقه .

 

 

* بعد زعفران رو اضافه کنید و اجازه بدین ۴ - ۳ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه .

* اگه شکر حل نشد با یه قاشق چوبی ( نه قاشق فلزی ! ) اونو هم بزنید .

 

* با یه قلمو که به کمی آب آغشته کردید دور قابلمه رو تمیز کنید چون اگه همین شکرها بعدا" داخل شربت بریزه باعث شکرک زدن می شه .

 

* آبلیمو رو بریزید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید . شربت بار آماده هست .


* برای بعضی از دستورات از گلوکز استفاده شده که اگه در دستور مورد نظر عنوان شد از گلوکز استفاده شود ، شما می توانید بعد از برداشتن از روی حرارت ۲ قاشق سوپخوری گلوکز اضافه کرده و مخلوط کنید .


- 1:21
نویسنده :
بازدید : 705
دسته : همه چی , ,
نظرات
برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید
نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: